KOMPLEX
Plus
Živé probiotické kultury fermentované s 50 bylinami, šťávami a minerály podporující zdravý střevní mikrobiom řídící imunitní funkce, záněty, trávicí trakt a optimální fungování celého organizmu.
Benefity:
- obsahuje životně důležité vitamíny a minerály, jako je železo, vápník, hořčík, vitamín B6 a selen
- fermentováno se sladem
- bez lepku, GM, pšenice, mléčných výrobků a cukru
Dávkování
Dospělí:
15 ml denně
Děti:
5–15 ml denně
Skladujte v suchu a temnu, neuchovávejte v lednici, aby nedošlo k hibernaci bakterií. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců. Udržujte mimo dosah dětí.
Upozornění:
Tento produkt není vhodný pro osoby s histaminovou intolerancí.
Složení
15 kmenů živých probiotických kultur a organický slad (ječmen) využitý, acai (euterpe brazilská), kyselina alfa-lipoová, jablečný ocet, olej z jablečné pelargónie, mladý ječmen, borůvky, vápník (mořská řasa lithothamnium, hydroxid vápenatý), kyselina boritá, camu camu, chaga (rezavec šikmý), třešeň, chia semínka, chlorella, chrom (chlorid chromitý), kyselina citrónová, pupeny hřebíčku, kořen pampelišky, česnek, zázvor, glukosamin hydrochlorid, goji (kustovnice čínská), hloh bobule a list, himalájská kamenná sůl, peroxid vodíku, inositol (B8), jód, železo (síran železnatý), kelp (mořská řasa), citrón, maca (řeřicha peruánská), hořčík (mořský oxid hořečnatý), molybden (molybdenan sodný), moringa, MSM, neem (zederach indický), kopřiva dvoudomá, noni (morinda), olivový list, granátové jablko, draslík (chlorid draslíku), šípky, koncentrovaná mořská voda, selenium (seleničitan sodný), shiitake (houževnatec jedlý), šťovík kyselý, spirulina, kurkuma, kozlík lékařský, řebříček obecný a zinek (chlorid zinečnatý) a purifikovaná voda
Byliny
-
Borůvky
-
Camu Camu
-
Česnek
-
Chlorela
-
Hloh
-
Jablečná pelargonie
-
Kořen pampelišky
-
Pupeny hřebíčku
-
Šípek
-
Zázvor
Minerály
Probiotické kultury
-
Bacillus subtilis
-
Bifidobacterium bifidum
-
Bifidobacterium breve
-
Bifidobacterium infantis
-
Bifidobacterium longum
-
Lactobacillus acidophilus
-
Lactobacillus bulgaricus
-
Lactobacillus casei
-
Lactobacillus fermentum
-
Lactobacillus lactis
-
Lactobacillus plantarum
-
Lactobacillus rhamnosus
-
Saccharomyces boulardii
-
Saccharomyces cervisiae
-
Streptococcus thermophilus